Kırıkkale'nin adını Kazan'da duyuruyor

Kırıkkale

Kırıkkaleli lokanta işletmecisi Adem ve Ömer Kökver, Kırıkkale'nin adını Ankara'nın Kazan İlçesi'nde duyuruyor. Kırıkkale'nin damak zevkine göre de yemekler yapan Kökver, Kazanlıların büyük beğenisini topluyor.

UĞRAK YER

Huzur Mangal Evi olarak Atatürk Mahallesi 29 Mayıs Caddesi’nde faaliyetini sürdüren Kökverler, Kırıkkaleli vatandaşlarında uğrak yeri haline geldi. Kazan’a gelen her Kırıkkaleli ile ilgilenen Kökver kardeşler, Kırıkkale adına dernek kurmayı hedefliyor.

LÜKS ORTAM

Lüks bir ortamda faaliyetini sürdüren Kökver işletmesi, yaklaşık bir yıldır, Kazan’da faaliyetini sürdürüyor.  3 kattan oluşan işletmede Kökver kardeşlere ulaşmak isteyenler  0 312 800 06 06, 0 312 800 06 05 ve 0 546 652 71 71 telefondan ulaşabilirler.

HERŞEY BULUNUYOR

Kazanlıların uğrak yeri olan lokantada vali kebabı, kilo ile et, köfte,kanat, işkembe, mercimek çorbaları kuzu şiş, tavuk şiş, adana, köfte, beyti, urfa karışık ızgara, kıymalı, kuşbaşılı, kaşarlı, karışık, lahmacun pide çeşitleri, sulu yemek, kavurma, kuru fasulye, sütlaç, künefe tatlı çeşitleri müşterilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca toplu pide siparişler alınıyor. Özel günlerde 250 kişilik salonda hizmet veriliyor. 



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım